Новини конкурсу

08.07.2016

Завершився XIII…

Завершил свою работу тринадцатый международный пленер… >>>
15.03.2016

Учасників конкурсу…

Конкурсантів запрошено на XIII міжнародний Пленер в Нова… >>>

alteraTv1616

ri16x16

Відгуки учасників

- Учасник конкурсу "Кришталева палітра-2013" Мисяк Ростислав.

misjak-rostislav

2PZ-24

Дуже вдячний організаторам конкурсу.

Дякую вам за те, що є такий конкурс, де молоді художники можуть проявити себе, бо зараз в Україні дуже важко молодим художникам показати себе й привернути увагу загалу.
Мені сподобалась участь у ньому, шкода тільки, що не зміг приїхати на відкриття виставки особисто. тому я планую і наступного року приймати участь і вже тоді, якщо пройду у фінал, то не пропущу такої нагоди і обов'язково буду присутній і на відкритті, і на підведенні підсумків. Ще раз дякую.

Мисяк Ростислав.
20.12.2013 р.

 

 

- Учасник конкурсу "Кришталева палітра-2012" Лепеха Тетяна.

lepeha_tatiana

2PZ-12

4CK-20

Шановні члени Оргкомітету!

Ознайомившись із результатами другого етапу проведеного Вашим порталом конкурсу «Кришталева палітра» я, на свій жаль, не виявила себе серед його переможців. Але, незважаючи на це, прагну висловити свої думки.

По-перше вважаю проведену Вами роботу з організації конкурсу для молодих художників дуже важливою, тому що у відмінності від інших країн і навіть Росії в нас цим питанням практично ніхто не займається та таких конкурсів не проводить. А молодим художникам показати свої роботи, або представити їх на розсуд всій Україні, практично, не можливо.

Також не маловажним фактором є те, що участь у Вашому конкурсі безкоштовна у відмінності від аналогічних.

От тільки умови проведення Інтернет - голосування не дуже зрозумілі та відкриті для учасників. Ризикну запропонувати, при проведенні наступного конкурсу, висвітлювати біля кожної картини кількість голосів, що за неї проголосувало, а також дати можливість учасникам подавати в кожній номінації більше однієї роботи - автори однаково не вказуються.

А це дасть можливість учасникам, у процесі проведення першого етапу, при виявленні на їхній погляд конкурентних робіт мати можливість подати додатково свої, що у свою чергу збільшить їх кількість і якість. Це, на мій погляд, краще, ніж анкетування.

Наприкінці хочу щиро подякувати за те, що Ви надали мені можливість прийняти участь у цьому цікавому конкурсі, який спонукав мене до написання робіт у різних жанрах і пошуку нових технік виконання та побажати Вам успіхів на цьому поприщі, більшої кількості учасників і кращої якості представлених робіт. Нехай Ваш конкурс стане самим престижним конкурсом в Україні!

З найкращими побажаннями,
учасник конкурсу, член НСХУ,
Лепеха Тетяна.
22.11.2012 р.

 

 

- Учасник конкурсу "Кришталева палітра-2012" Данильчук Віталій.

danilchuk_vitalij

4CK-33

- Думаю, на самом деле эти картины никому не нравятся. Просто большинство людей стесняются сказать, что «король голый». Ещё очень много тех, кто поддаётся внушению. Люди замечают, что некоторые полотна приносят боль, несчастья, плохое настроение. Всё зависит от того, какая энергия заложена в картину.
- Естественно! Долго ли рисовать три полоски в два ряда? В день можно намалевать добрую сотню абстрактных картин. А художнику-реалисту требуются огромные душевные и временные затраты, чтобы создать отражение творений Божьих. Поэтому реалистическое искусство по определению не может стоить дёшево. Галеристы не любят с ним работать. Они предпочитают взять что-нибудь абстрактное и навешать на уши покупателю лапши:

 

«Это гениально! Об этом художнике говорит весь мир! Он – основоположник нового течения!».

М. Сатаров

Надіслав учасник конкурсу
Данильчук Віталій.
22.12.2012 р.

/

Проект реалізований завдяки підтримці компанії E&K Ltd.

© 2011 Artes.in.ua - Мистецтво в Україні. Всі права захищені.