Новини конкурсу

08.07.2016

Завершився XIII…

Завершил свою работу тринадцатый международный пленер… >>>
15.03.2016

Учасників конкурсу…

Конкурсантів запрошено на XIII міжнародний Пленер в Нова… >>>

alteraTv1616

ri16x16

Відкриття підсумкової виставки конкурсних робіт.

artcont13-0«Кришталева палітра 2013». Підсумкова виставка. Відкриття (фоторепортаж).

04.12.13 в Арт- центрі Якова Гретера відбулося урочисте відкриття третьої щорічної виставки робіт конкурсу молодих українських художників «Кришталева палітра 2013».

artcont13-3Відкриття відвідали - іноземні колекціонери, представники політичних партій, культурна еліта Києва. На виставці представлені твори молодих художників, виконані в різних стилях і жанрах. Кожна робота розповідає свою окрему історію, наповнену глибокими почуттями і переживаннями і, безумовно, кожен автор претендує на перемогу.

artcont13-5«Конкурс «Кришталева палітра» - не тільки значима подія в українському арт - просторі, але також і вкрай важлива його соціальна роль - підтримка молодих талантів. На сьогоднішній день - це єдиний в Україні проект, де художники віком від 16 до 30 років artcont13-4мають можливість продемонструвати широкій громадськості своє творчість та познайомитися з роботами своїх колег. Ми раді бути причетними до таких важливих в наші дні подій», - Леонора Янко.

Почесним членом суддівської комісії цього року став відомий художник Олег Радван. Оргкомітет відзначає, що в порівнянні з минулим роком, кількість учасників зросла майже втричі, а кількість поданих та допущених до участі в конкурсі робіт - майже в два з половиною рази, що свідчить про високий авторитет конкурсу. Учасники конкурсу представляють практично всі регіони України. Професійний склад, також, різноплановий: це і особи, що artcont13-6закінчили спеціалізовані навчальні заклади, і студенти мистецьких ВНЗ, училищ і шкіл, а також, особи, для яких мистецтво стало покликанням.

artcont13-1Переможець конкурсу буде названий по закінченню виставки.

Конкурс є незалежним, тому кожен бажаючий зможе віддати свій голос за роботу, яка найбільше сподобалася, безпосередньо на виставці в Арт - центрі Якова Гретера. Спеціальний приз «Глядацьких симпатій», який ввів Арт- центр Я. Гретера, чекатиме саму «найсимпатичнішу» роботу, яку виберуть відвідувачі виставки.

artcont13-2Урочисте нагородження переможців з врученням призів відбудеться 19.12 о 19.00.

Арт - центр Я. Гретера підтримує конкурс, який сьогодні, є унікальним проектом в Україні. Переможець отримає Гран прі Конкурсу - Кришталеву Палітру, яка являє собою композицію, виконану з кришталю вищої якості.

Виставка триватиме: 05.12.13-19.12.13

Адреса: ст. м. «Шулявська», вул.Вадима Гетьмана, 6   ТРЦ «Більшовик», Блок А, 4-6 поверх.
Режим роботи: щодня з 11:00 до 21:00.

/

Проект реалізований завдяки підтримці компанії E&K Ltd.

© 2011 Artes.in.ua - Мистецтво в Україні. Всі права захищені.